Aşağı Köselerli Ortaokulu

WEB https://asagikoselerliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : AŞAĞIKÖSELERLİ MAH. AŞAĞIKÖSELERLİ KÜME EVLERİ AŞAĞI KÖSELERLI ILKOKULU NO: 167 MUT / MERSİN
VİZYON : Biz; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek; kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak için VARIZ.
MİSYON : Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek ve onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak herkesi en uygun düzeyde, kendi yetenekleri doğrultusunda geliştirecek eğitim metot ve tekniklerini uygulamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL(Tam Gün)
Saatler : 08:20 - 16.50
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Mut-Silifke karayoluna 10 km´dir. Öğretmen servisi bulunmaktadır. Öğretmenler Mut ilçe merkezinde ikamet etmektedir.
Yerleşim Yeri : Aşağı Köselerli Köyü, Mut´a 21 km uzaklıktadır. Köselerli köyü kavşağından ve Zeyne yolu kavşağından ulaşım vardır. Nüfus 956 olup Mut´un mahallesiz en büyük köyüdür. Mahallesi olan köylerle hesaplandığında 3.büyük köyüdür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MUT - AŞAĞI KÖSELERLİ KÖYÜ : 21 KM. MERSİN - AŞAĞI KÖSELERLİ KÖYÜ : 165 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Atletizm, futbol, masa tenisi,
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak, Toknofest.
Proje Çalışmaları :